DISCLAIMER: 

de Hamerslag is op geen enkele wijze gerelateerd aan Gero of Sola. Voor alle informatie en garantieaanspraken voor dit bestek kunt terecht op Gero.nl of Sola.nl.

Tenzij anders vermeld zijn de foto's op de site voorbeeldfoto's.

U kunt geen rechten ontlenen aan de kwaliteitsomschrijvingen. De kwaliteitsomschrijvingen zijn zo accuraat mogelijk, maar blijven subjectief. Zo zal een bestekdeel uit 1955 eerder een [8] krijgen dan een bestekdeel uit 1980. Als de kwaliteit afwijkt van wat op de site staat passen we de prijs aan. Dat kan naar beneden of omhoog zijn.

Alle omschrijvingen en benamingen onder voorbehoud. Wij nemen de namen en nummering over uit de officiële Gero- en Solafolders. Helaas was Gero niet altijd even consequent. Indien u een duidelijke fout ziet ontvangen we graag een correctie.

Indien nodig geven we extra informatie wanneer een bestekdeel tussen de genoemde kwaliteiten ligt.

Onderlinge afwijkingen tussen bestekdelen van hetzelfde model zijn normaal. Tijdens het productieproces werd veel met de hand gedaan. Sommige bestekontwerpen werden in de loop der jaren zonder nadere mededeling aangepast. Sommige bestekken werden in verschillende fabrieken geproduceerd. 

Als ons bestek wordt verkocht zoals het binnenkomt. Indien nodig is het gereinigd, maar het is niet extra gepoetst, gepolijst of geslepen. Restjes van plakband of etiketten kunnen dus op het bestek achtergebleven zijn.