Bestelde artikelen worden op maandag, maar altijd binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden in een stevige verpakking. In overleg kunnen wij eerder verzenden. In de verzendkosten zit altijd een bijdrage in de verpakkingskosten opgenomen, ook al hergebruiken wij die bij voorkeur, bovenop de verzendkosten die PostNL in rekening brengt.

verzending voor risico ontvanger
Brievenbuspost t/m 100 gram: € 3,-
Brievenbuspost 100 gram t/m 2 kg en/of waarde hoger dan 10 euro: 4,50 euro met traceercode
Pakketpost t/m 10 kg: 7,50 euro met traceercode
Pakketpost t/m 30 kg: 15,- euro met traceercode

Met de traceercode kunt u navraag doen bij PostNL wanneer uw zending niet aankomt. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de vergissingen die bij PostNL worden gemaakt.


verzekerd t/m 50 euro PostNL
Brievenbuspost t/m 2 kg € 9,00

verzekerd t/m 500 euro PostNL
Pakketpost t/m 10 kg: 9 euro met traceercode
Pakketpost t/m 30 kg: 17,50 euro met traceercode


Het inpakken en verzenden van het bestek is een tijdrovende bezigheid. Om te voorkomen dat we die extra tijd in rekening moet brengen, vinden voortaan alle verzendingen eenmaal per week plaats op maandag. In principe houden we ons daarmee aan onze belofte dat we binnen vijf werkdagen versturen.
Wanneer een zending spoed heeft dit graag bij de bestelling aangeven. Op spoedzendingen wordt geen korting gegeven.

Betaling binnen Europa via bankoverschrijving. Buiten Europa is PayPal mogelijk. Wij kunnen geen creditcards accepteren.

Afhalen is niet mogelijk. In zeldzame gevallen bezorgen wij zelf. Dat heeft – tenzij anders overeengekomen – geen invloed op de hoogte van de verzendkosten.

Wanneer de geleverde waren niet aan de beschrijving voldoen, graag binnen twee kalenderdagen contact met ons opnemen, zodat we zo snel mogelijk een oplossing kunnen vinden. Eerder gemaakte en nieuwe verzendkosten zijn altijd voor rekening van de besteller, tenzij tevoren nadrukkelijk anders afgesproken.

privacy
de Hamerslag is een hobbyproject van een aantal mensen. We zijn geen bedrijf. Toch laten we u weten dat we geen misbruik maken van de gegevens die we van u krijgen (banknummer, naam en adres). Niemand krijgt deze gegevens en we gebruiken voor onze computer en backups de hoogste encryptiemethodes. Uw gegevens staan in mails en bankoverschrijvingen. We hebben geen database aangelegd. Wij sturen u geen mails over nieuwe voorraad, tenzij u nadrukkelijk heeft laten weten dat u dat op prijs telt.

(bijgewerkt 07-05-2018)